• office@fantv.bg

Цветелина Грахич се омъжи за дългогодишния си партньор Кристиян Шаламанов, който също е музикант и певец. В края на миналата седмица двойката се врече във вечна вярност, а талантливата изпълнителка обяви щастливото събитие с пост в социалните мрежи.

Младоженецът сподели кадри, на които се вижда как е паднал на колене, поставяйки брачната халка на пръста на любимата си. От снимките става ясно, че сватбата се е състояла в кметството, а не в ритуална зала.

Двойката очевидно е избрала да заложи на скромна церемония, без излишен шум. Булката е заложила на спортно-елегантен костюм, а половинката ѝ е облечен в дънки.

Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов получиха стотици поздравления и благопожелания от колеги, близки, приятели и фенове.

Екипът на ФЕН ТВ честити на младото семейство и им пожелава да бъдат винаги щастливи и влюбени!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.