• office@fantv.bg

„Love in Sofia“ е най-новият сингъл на ангелогласната поп изпълнителка Цвети Радойчева. Песента е по нейна музика, текст на Йордан Гергов, аранжимент на Росен Стоев – DJ Rossko. Още от първо слушане  парчето завладява с красива мелодия, модерно клубно звучене и текст, в който Цвети разказва за нежна история между двама влюбени, развиваща се в нашата столица София.

Видеото е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Добромир Николов.

Клипът е изцяло имиджов. Сексапилната изпълнителка сменя цели 4 визии – изящна жълта рокля и къса черна с актуалните за сезона пера с дизайнер Поля Кинова, както и две авангардни визии, дело на самата Цвети. Красавицата, която неведнъж е споделяла,че модата е нейна голяма страст, е стилист на цялото видео.

Музикалния проект е с подкрепата на Национален Фонд „Култура“ 2022 г.

За първи път песента „Love in Sofia” беше представена на сцената на Националните награди за мода, шоу и бизнес – Варна, където талантливата Цвети Радойчева получи престижната награда „Поп изпълнител на годината“.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.