• office@fantv.bg

Стартира 12-ия сезон за на шоуто за имитации „Като две капки вода“, в което се впуснаха осем участника. Сред тях има четири музикални звезди – Мария, Панайот Панайотов, Атанас Пенев – Наско от Б.Т.Р. и Християна Лоизу.

Останалите четирима, които ще се съревновават в шоуто са актьорите Иво Аръков, Владимир Зомбори, Елена Атанасова и модела и инфлуенсър Джулиана Гани.

Журито, което този сезон ще оценява представянето на участниците е в състав: Хилда Казасян, Любо Киров, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро отново ще радват зрителите с чувството си за хумор.

В първия лайв певците на шоуто заложиха на имитации на световни звезди. Най-възрастният участник Панайот Панайотов се представи в образа на легендарния Tom Jones.

Атанас Пенев избухна в ролята на вокала на рок динозаврите от  Aerosmith – Steven Tyler, като излезе на сцената с останалите музиканти от Б.Т.Р.. 

Мария влезе в образа на зашеметяващата изпълнителка Eleni Foureira, пленила публиката на „Евровизия“ през 2018 г.

Християна Лоизу влезе в образа на феноменалната Celine Dion и за пореден път демонстрира блестящите си вокални възможности.

Най-впечатляващо за жури и зрители се оказа превъплъщението на Владимир Зомбори, който влезе в ролята на Justin Timberlake и демонстрира впечатляващо пеене и танци. Той се е превърна в победител на първия лайв на “Като две капки вода”.

Снимки: Като две капки вода

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.