• office@fantv.bg

По време на гостуването си в рубриката „Звезден гост топартистът на Diapason Records отговори ясно и категорично на многобройните въпроси дали би влязъл в продуцентския бизнес.

„За да се занимаваш с продуцентство, трябва да имаш свободно време, а аз нямам такова. Хората, които се занимават с това нещо, им желая пътят им да бъде отворен, но това е съвсем друга професия. Аз си мисля, че певецът трябва само да си пее и да влага в себе си, в своята музика.“– заяви Човека глас в ефира на ФЕН ТВ.

„Но като си помисля, за какво да правя такива лейбъли, аз, без да се занимавам с това, лейбъла си го имам вкъщи, защото и двамата ми синове са певци. Нямам нужда от такива работи. Това е голяма отговорност и много хора си повярваха, че са певци, а всъщност нямат никаква представа от музика.“- категоричен бе Тони Стораро по време на интервюто си в рубриката „Звезден гост“.

Според талантливият изпълнител певците в България са станали много, но повечето от тях не разбират от музика. Това, разбира се, не се отнасяло за всички, защото имало и много талантливи сред тях, които наистина са родени да се занимават с тази професия.

„Искам да кажа: хора, това е изкуство, не се подигравайте с него! Или го имаш, или го нямаш! Просто всеки човек трябва да прави това, което може да прави! Това, което става напоследък, е подигравка! С музика трябва да се занимават хора, които наистина могат да пеят!“- завършва талантливият изпълнител на Diapason Records в студиото на ФЕН ТВ.

Какво още разкри Тони Стораро в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.