• office@fantv.bg

Юлия Бикова представи дуета си “Moje Milo” с популярния балкански изпълнител Serif Konjevic. Атрактивното видео е заснето на няколко забележителни локации – Монако, Кан и Ментон.

Песента носи много настроение и буди невероятна емоция. Sasa Nikolic е композитор и аранжор на звездния дует, а текстът е на Mira Mijatovic. Всички, които са имали възможност да го чуят, определят песента като музикално вълшебство, а двамата изпълнители – като невероятен тандем.

Парчето ще бъде включено в албума, който Юлия Бикова подготвя. Това е първата песен от предстоящото CD, което ще бъде представено скоро.

Видеото към песента е заснето в популярното казино „Монте Карло“  в Монако,  както и в красивите градове на френската ривиера – Кан и Ментон. Режисьор на клипа е Радина Миленчева.

Може да гледате видеото Serif Konjevic x Юлия Бикова – “Moje Milo” в ефира на ФЕН ТВ.

снимки: Кирил Янакиев

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.