• office@fantv.bg

Днес своя 10-ти рожден ден празнува обичаната от малки и големи фолклорна телевизия – Фен Фолк ТВ. Основната им мисия е да съхраняват и показват българските традиции, обичаи и култура. Това е възможно благодарение на авторските предавания, който те създадават през годините. Сред тях са „Фолклорна усмивка“, „Магията на традициите“ и „Гласът на Родопите“. Предаванията са подчинени изцяло на българските народни традиции и обичаи.

За 10 години телевизията се превърна в дом за над 5000 изпълнители, като в ефира на Фен Фолк ТВ се излъчват едни от най-емблематичните и обичани фолклорни изпълнители, талантливи самодейни, танцови и инструментални групи от цялата страна. В ефира на телевизията 99% от съдържанието, което излъчва е ексклузивно.  Има присъствие на музика от всички фолклорни области, с която те показват красотата, разнообразието и богатството на чудото наречено български фоклор.

През 2016 г. Фен Фолк ТВ стана главен организатор на международния конкурс  „Пирин фолк“, Сандански.

Фен Фолк ТВ е лидер в медийното партньорство и отразяването на най-големите фолклорни събития в страната. За 10 години те правят над 1000 излъчвания на живо в ефира на телевизията, над 700 заснети предавания и над 10 000 заснети видеоклипове.

Фен Фолк ТВ не е просто телевизия, от своето създаване тя играе важната роля на мост, който свързва миналото и настоящето. Фен Фолк ТВ ни свързва с предците ни и дава допълнителен повод да се гордеем, че сме българи.

ТОВА Е ФЕН ФОЛК ТВ – 10 ГОДИНИ БЪЛГРАСКОТО СЕГА И ЗАВИНАГИ!

ЧЕСТИТ ДЕСЕТИ РОЖДЕН ДЕН, ФЕН ФОЛК ТВ!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.