• office@fantv.bg

Новот парче на Sinan, което направи премиерата си преди дни, вече е с челни позиции в трендинг класацията в You Tube.

Видеото към „Ако чуе Бог“ вече има близо 300 хиляди реални гледания и над 200 коментара. Феновете винаги са подкрепяли звездата на Диапазон Рекърдс, а с този проект изпълнителят затвърждава статута си на хитмейкър.

Само за дни парчето стана любимо на меломаните. „Ако чуе Бог“ вече е на втора позиция в „Набиращи популярност“ и на шеста в секция „Музика“.

„Много съм щастлив, че хората приеха толкова добре песента ми и я изкачиха до тези места в трендинга на You Tube България. Но най-много се радвам, че феновете усещат песента и я преживяват. Това е най-голямото признание.“ – категоричен е Sinan.

Продължавайте да подкрепяте „Ако чуе Бог“ в You Tube. Видеото можете да гледате ексклузивно в ефира на Фен ТВ, а песента слушайте неограничено тук.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.