• office@fantv.bg

ANGELL се завръща с взривяващ видеоклип към най-новото си парче „BONBONEN“. Видеото е дело на режисьора Jaw Pains. Текстът и музиката са авторски, а работата по аранжимента е съвместна с хитмейкъра Светлин Къслев. Песента е с интернационално поп звучене, за което допринася и припевът на английски език.

„Изпълнителите, от които съм се учил и от които е повлияно моето творчество, са англоговорящи. Затова ми се струва много естествено да пиша текстове и да пея на английски, така че в бъдеще може да очаквате повече такива песни от мен, но не само. Ще се радвам съвсем скоро да мога да представя колаборации с някои от любимите ми бг артисти“ споделя ANGELL.

В последната година изпълнителят работи по дебютния си албум. Твърди, че винаги има нещо, което иска да подобри и не се примирява с посредствени неща. Новости около музикалните му проекти можете да научите в инстаграм профила му.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.