• office@fantv.bg

Ашли с първа научна публикация. Неин доклад е част от престижно издание по повод 30-тата Международна конференция за студенти и млади учени на Съюза на специалистите по качество в България. Срещата се провежда в ЮЗФ „Неофит Рилски“, Благоевград.

Освен изпълнителка с голям глас и богат репертоар, Ашли е известна и с любовта си към науката. В момента звездата на Диапазон Рекърдс работи по своята докторантура в сферата на социалната педагогика.

В сборника с научни публикации Ашли участва с доклад на тема „Усъвършенстване на обучението чрез прилагане на идеи от научно-популярната педагогика в българската образователна практика“. Но изпълнителката от ефира на Фен ТВ не е само теоритик. От няколко години певицата има собствена вокална школа, където работи с деца на различни възрасти в направления солфеж, пиано, пеене и др. Преките ѝ наблюдения върху педагогическия процес ѝ дават възможност да съчетава успешно практиката с научната теория и да извлича най-доброто както за учениците си, така и за университетската си работа.

Самата Ашли сподели гордостта си с пост в социалните мрежи:

Горда съм, защото от днес в ръката си държа първата книга, в която е публикуван един от моите доклади заедно с научни изследвания относно приложимостта на научно-популярната педагогика в българската образователна практика.Благодарна съм на моят научен ръководител доц. д-р Траян Попкочев и на целия научен колектив от катедра “Социална педагогика” към ФП на ЮЗУ “Неофит Рилски”, за вдъхновението, мотивацията и вярата в моите възможности♥️. Огромна благодарност и към СЪЮЗ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО КАЧЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ /ССКБ/.Щастлива съм, че образователните институции и организации в помощ на млади учени, успяват да създадат условия за успешна съвместна работа, въпреки пандемичните ограничения.

Честито на Ашли! А съвместно с научна работа, изпълнителката подготвя и нови проекти за своите почитатели. Очаквайте само в ефира и You Tube канала на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.