• office@fantv.bg

Фен ТВ винаги е предлагала на своите зрители уникален микс от песни и стилове. Само тук среща си дават едни от най-големите имена от поп-фолк, поп, рап и фолклорни сцени в страната и чужбина.

В тази връзка ви представяме топ 10 балкански парчета, които в момента са любими на зрителите на Фен ТВ.

Tea Tairovic – Dva i dva

Младата надежда на сръбската сцена завладя и българската публика. Tea Tairovic се отличава с харизма, енергия, страхотни песни и красиви клипове. Един от последните ѝ проекти “Dva i dva” има вече билзо 20 милиона гледания в You Tube.

Nadica Ademov – Sapat Vetrova

Nadica Ademov покорява не само с красота, но и със страхотен глас и присъствие. Именно с нейните песни бе и рубриката на Фен ТВ “С песните на…” тази седмица. Изпълнителката има огромен потенциал да се превърне в едно от големите балкански имена на музикалната сцена.

Dara Bubamara – Zore pijana

Dara Bubamara е добре познато име от балканската музикална сцена. Изпълнителката е наричана “скандална” от някои. Във всеки проект е различна, но винаги разпознаваема. ”Zore pijana” е последната ѝ песен.

Aleksandra Prijovic – Javno Mesto

Aleksandra Prijovic вече си е извоювала място на музикалната сцена. Проектите ѝ се радват на любовта на феновете и имат милиони гледания в You Tube. Става известна с участието си в шоуто Zvezda Granda, когато е само на 18 години. Днес изпълнителката има зад гърба си множество проекти и албум.

Seka Aleksic – Luda glava

“Luda glava” е четвъртата от общо 7 песни, коите Seka Aleksic изненадващо пусна като аудио в официалния си You Tube канал по-рано тази година. Месец след това Seka Aleksic представи и клипа към нея. С дълбокия глас на изпълнителката и модерния бийт на “Luda glava” нямаше как да не я включим в списъка с любимите актуални балкански хитове от ефира на Фен ТВ.

MC Stojan & Jana & Djani – Tajkun

MC Stojan е един от големите любимци на българската публика. След мегахита “La Miami’, който вече има над 130 милиона гледания в You Tube. всяко парче на изпълнителя се чака с огромен интерес. През 2022 година MC Stojan е много продуктивен – представи трио с Teodora и Edita (Blef), дует с Anastasija (Otkaz) и дует с Breskvica (Zivot si moj). Последното му парче пък е отново трио с Jana и Djani и откакто го чуха, феновете не могат да спрат да го слушат (ние също)

Amar Gile – Stari ja

Amar Gile е също от добре познатите имена на меломаните. Изпълнителят не беше много продуктивен последните три години и премиерата на “Stari ja” определено зарадва феновете му и почитателите на сръбската музика у нас. Гласовитият певец за пореден път показва майсторство в тази баладична песен, посветена разбира се на любовта. Ще ви издадем, че в новото издание на рубриката “С песните на…” ще можете да се насладите именно на хитовете на Amar Gile още този петък, 30 септември, от 11:00 ч. само в ефира на Фен ТВ.

Tanja Savic & Alexandra Matrix – Sve mu prastaj

Tanja Savic и Alexandra Matrix в неизненадващо добра комбинация. Двете гласовити изпълнителки представиха дуета си “Sve Mu” в средата на лятото. Оттогава насам това е една от желаните и любими песни на зрителите на Фен ТВ. В клипа освен двете красавици, има и всичко, за което може да се сетим – сватба, развод, лудница, садо-мазо, и доста интимни кадри на изпълнителките. Чудим се кое е по-зарибяващо – видеото или песента.

Triantafyllos – Pairno Gia Na Sou Po

Нямаше как в този списък да няма поне едно гръцко парче. Че даже и две. Triantafyllos е добре познат на зрителите на Фен ТВ с песента “Spao Ta Rologia” – един вечен хит, който има и своя вариант на български език (песента “Спомен” на Мария). В “Pairno Gia Na Sou Po” отново се наслаждаваме на мелодичния, галещ всяка струна в душата, глас на певеца.

Panos Kalidis – Vale ta kala sou

Другото гръцко парче в списъка ни с любими балкански актуални хитове в ефира на Фен ТВ е това на Panos Kalidis – “Vale te kala sou”. Видеото ни напомня за топлите слънчеви дни, а кадифеният глас на изпълнителя ни кара да танцуваме под ритъма на песента.

Харесва ли ви нашата селекция с любими актуални балкански песни от ефира на Фен ТВ? Знаем, че голяма част от песните са любими на зрителите и на поздравителното предаване “Зона за поздрави”, което се завръща в ефир този петък точно в 20:00 ч.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.