• office@fantv.bg

Любимата рап звезда Billy Hlapeto призна, че винаги е безкрайно искрен, което понякога не се харесва на някои, но самият той цени това си качество. Това разказа повелителят на „белите нощи“ в студиото на „Звезден гост“.

„Аз много се радвам за това си свое качество – аз съм си Билян 24/7. Много хора ме гледат като Billy Hlapeto, но за себе си аз никога не съм спирал да бъда Билян. Аз съм крайно искрен и първичен човек. Но точно заради тази ми искреност много хора не са ОК с това нещо. Но в крайна сметка никой не може да се хареса на 100% на всички.“, сподели хитовият изпълнител пред ФЕН ТВ.

Той смята, че всяко нещо, което му се е случило в живота, е ценно и го е превърнало в човекът, който е.

„Благодарен съм за всяко едно нещо, което ми се е случило, за всяко нещо, през което съм минал.“, сподели той пред камерата на „Звезден гост“.

Какво още разкри Billy Hlapeto в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.