• office@fantv.bg

Рап звездата Billi Hlapeto сподели в студиото на „Звезден гост“, че иска да прави колаборации само с хора, които поставят музиката на първо място и единствено тогава, когато е сигурен, че ще направи нещо различно.

„Има  хора, с които бих направил, но искам да направя нещо, което никога не е правено. Не нещо, което вече е създадено и го има и може да го чуеш 1000 пъти.“, категоричен бе той пред камерата на ФЕН ТВ.

Той сподели, че са му предлагали съвместни проекти с попфолк изпълнители, но не издава с кого. На този етап обаче не обмисля подобна колаборация.

Той много държи артистът, с когото работи, да обича музиката.

„Бих направил само с някой, който наистина го е грижа за музиката. За мен е много важно да го правиш от сърце. Да го правиш наистина с емоция. За мен това е отпечатък, едни стъпки, които аз, ако не съм стъпил с хората, ще ме е срам в някакъв момент.“, каза рап идолът в „Звезден гост“.

Billy Hlapeto разказа и историята на запознанството му с D3MO, с когото имат доста успешни съвместни проекти.

D3MO ми беше писал 2013-2014 година. Той беше тогава в Щатите. Беше ми изпратил няколко дема. Аз по това време имах страшно много участия и никакво свободно време. Случайно стана. Отговорих му и ме беше питал дали има смисъл да продължава да се занимава с музика и аз му казах, че звучи много по-добре от 80% от изпълнителите. След години той се върна в България, аз го потърсих и така…Останалото е история.“, разказа той в студиото на ФЕН ТВ.

Колкото до това дали би се захванал с продуценство, рапърът каза:

„В нашите географски ширини тази тема малко е… Имам желание някога, ако се намери някой, с когото да сме на една честота, някой, който обича музиката. Бих помогнал на драго сърце да прави на някой да прави читава музика. Ако това разбираме под продуцентство, на драго сърце бих го направил….Няколко пъти съм тръгвал и във времето някак си се е размивало уважението към музиката, което на мен не ми харесва.“

Какво още разкри Billy Hlapeto в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.