• office@fantv.bg

Рап идолът Billi Hlapeto сподели в студиото на „Звезден гост“, че не се чувства в свои води в социалните медии.

„Аз не съм човек, който е тясно свързан със социалните мрежи и т.н.. Просто съм от едно друго време. Да, винаги, когато ми пишат, се старая да отговарям…“, довери той в студиото на ФЕН ТВ.

Billy Hlapeto признава, че не бяга умишлено от популярните социални мрежи, но не смята, че трябва да показва постоянно какво се случва с него и хората около него.

„Не намирам за нужно постоянно да снимам живота си и да снимам най-близките си хора, защото в крайна сметка по един или друг начин хората това ги интересува… Не е нужно постоянно да гледат в паницата ти, в живота ти, защото един те гледа с едни очи, друг – те гледа със съвсем различни. Именно това е причината да съм малко по настрани. Но музика не спираме да правим!“, разказа рапърът в „Звезден гост“.

Изпълнителят, който има петмесечно бебе, сподели, че в един момент се е наложило да преподреди приоритетите си:

„В момента съм се концентрирал в семейството си. Живот и здраве, почвам да отделям внимание и на музиката. Трябваше да приоритизирам живота си, защото има хора, които разчитат на мен!“, обясни той в ефира на ФЕН ТВ.

Той разкри, че заедно с половинката му са успели да намерят баланса, за да съвместяват родителството с професионалните ангажименти и ще обърне по-сериозно внимание на музиката през следващите месеци. Billy Hlapeto обеща на феновете си много нови и яки парчета, които ще реализира през 2023-а година.

„Всичко е до продукцията. Колкото повече работиш, толкова повече се случват нещата. Вече въпрос на време е ти да си създадеш един баланс. В крайна сметка не може да даваш до такава степен от себе си, че да оставиш на други места да се усеща твоята липса. Много е важно лично за мен като мъж да съумея да си обръщам внимание на семейството, защото моето семейство е нещото, което ме е спасило от това да съм онзи изпълнител…“, сподели той в рубриката „Звезден гост“.

Какво още разкри Billy Hlapeto в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.