• office@fantv.bg

Един от най-обичаните рап изпълнители Billy Hlapeto разказа в студиото на „Звезден гост“ с голямо вълнение, че до броени ще бъде готов с ново собствено студио. Той разкри, че през 2023-а смята да представи много парчета на феновете си, в които да заложи на собствения си стил.

Звездата не крие, че е много доволен от резултата и няма търпение да стартира работата в новото си звукозаписно студио.

„Правим си студио, защото стана невъзможно вкъщи да се твори. Много е голяма лудницата и трябваше да преместя техниката на друго място. Правим с момчетата студио и е почти готово. Стана много яко!“, каза той в студиото на ФЕН ТВ.

Billy Hlapeto сподели, че има много идеи, които съвсем скоро ще реализира.

„Имам неща в главата си и в душата си, които искам ги накарам да звучат по моя си начин. Не искам да казвам неща, преди да са се случили. Но определено предстоят съвсем различни неща, типично в мой стил!“, категоричен бе той пред камерата на „Звезден гост“.

Той обещава, че готви много музикални изненади и през 2023-а година ще зарадва феновете си със солови песи и колаборации.

„Ще има много парчета, ще има и самостоятелни. Но не искам да издавам! Суеверен съм! Нека се случат. Със сигурност няма да ви разочаровам, хора! Ще дам всичко от себе си!“, обеща още Billy Hlapeto в ефира на ФЕН ТВ.

Какво още разкри Billy Hlapeto в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.