• office@fantv.bg

Гранд дамата на сръбската музика Ceca поднесе голяма изненада на почитателите си като в рамките на една седмица поднесе две колаборации – със звездата Zeljko Joksimovic и с младия рапър Voyage.

Първо се появи дуетът с Zeljko Joksimovic, озаглавен “Vise Od Srece”. Двамата емблематични изпълнители са свързвани от дългогодишно приятелство. Това не е първата им обща песен. Преди години изпълнителят се изявява като беквокалист в тоталния хит “Lepi Grome Moj”.

Песента е по музика и текст на Milos Roganovic. Аранжиментът е дело на Zeljko Joksimovic, който предлага идеята за съвместната песен, а Ceca с радост приема.

снимка: Instagram Ceca

„Работата по тази песен беше изключително вдъхновяваща. Ceca е невероятен професионалист и изключително талантлив артист. Сътрудничеството ни протече в прекрасна атмосфера и мисля, че успяхме да създадем нещо специално”, сподели обичаният композитор и изпълнител пред сръбските медии. 

Zeljko е много талантлив музикант! Перфекционист, страхотен певец, завършен артист. Работата с него беше голямо удоволствие. „Vise Od Srecе“ е песен, която носи силна емоция и вярвам, че публиката ще я разпознае и обикне“, каза на свой ред Ceca.

Младият рапър Voyage, който се превърна в истинска сензация в последните години в Сърбия, също може да се похвали с колаборация с иконата на балканската музика – Ceca. Преди броени дни двамата представиха общия си проект “Muskarcina”. Песента е в типичния за младия изпълнител стил. Самият той заедно с Neo и Mersed Hadzic са автори на музиката и текста.

Песента e посветена на лоялността, предателството и сложността на романтичните връзки. Текстът рисува ярка картина на жена, която остава яростно лоялна към партньора си въпреки болката и предателството, които изтърпява. Припевът разкрива чувство на разочарование и примирение, когато тя признава, че партньорът й вече е обвързан с друга жена.

Може да гледате новите колаборации на Ceca с Zeljko Joksimovic и Voyage в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.