• office@fantv.bg

Звездата на сръбската музика ще покаже родината ни в новия епизод на риалити предаването си Ceca show: Ceca & Deca. Повод за това е концертът, който изпълнителката изнесе този месец в София.

Зрителите ще имат възможността да видят Ceca в по-личен план, както и как изглежда апартаментът, в който е отседнала в България. Освен това ще могат да надникнат зад кулисите на грандиозното събитие и да разберат какви са били трудностите, които се е наложило топзвездата да преодолее, за да мине концертът ѝ гладко.

Какво се случи на Ceca на родна земя и какво я накара да се разплаче, може да гледате само в най-новия епизод на Ceca show: Ceca & Deca.

Зрителите на Blic TV, където се излъчва риалитито, ще имат възможността да видят как изглежда подготовката на Ceca, както и какво я съветват най-близките ѝ колеги и семейството.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.