• office@fantv.bg

Най-голямата звезда на балканската музика Ceca е в трескава подготовка за своя концерт в София на 1 декември. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“.

Шоуто на Ceca е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия BlicTV. Зрителите имат възможност да видят редки сцени от личния живот на цялото семейство. В София освен изявата на изпълнителката на самата сцена на най-голямата зала у нас, почитателите й ще разберат как преминава подготовката на Ceca преди концерта, има ли тя определени ритуали, колко е строга към хората, които работят за нея, и какви изисквания има към музикалния екип. В телевизионно интервю за българската публика тя сподели, че подготвя изненади за концерта в нашата родина и обеща на всички, че ще си прекарат страхотно в залата.

Ceca отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.