• office@fantv.bg

Deep Zone Project дадоха нов живот на едно от най-красивите парчета в българската поп музика – „Както преди“ на певицата Тони.

Модерният прочит на песента е в типичния за групата мелодичен денс бийт,  а чувствените вокали са изпълнени от Ева-Мария.

Песента вече набира скорост в радиата, клубовете и дигиталните платформи, а похвалите от феновете на групата са многобройни.

Музиката е дело на Васил Иванов (The Editor) и Владимир Тодоров. Текстът на БГ класиката е написан от големия Любо Киров. Аранжиментът е на Deep Zone Project.

Режисьор на видеоклипа е Добромир Николов.

Това е поредната песен от проекта на Deep Zone Project за възраждане на емблематичната българска музика, а феновете вече имаха възможност да чуят модерните версии на над 20 парчета, сред които  “Хубава си, моя горо”, “Облаче ле бяло”, “Бягство“ и “Вярвам в теб”.

Можете да гледате видеото „Както преди“ на Deep Zone Project в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.