• office@fantv.bg

DJ Дамян играе една от ключовите роли в едноименния филм за скандалните рапъри Murda Boyz. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев.

На снимачната площадка на филма в град София освен като мъж с вкус и стил, облечен в елегантни костюми – DJ Дамян „се държи като истински професионалист, точен и разбран в комуникацията с всички от екипа“, разказват колегите му на терен.

Едноименният филм e по сценарий на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор на продукцията е Виолет Панчева, а основните „роли“ се играят от самите Murda Boyz.

Филмът е история за едно приятелство  между Боби, Марсо и Георги , което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап-звезди.

Продуценти на „Murda Boyz филмът“ са едни други скандални рапъри, познати на родната музикалната сцена като успешния тандем Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов, но известни също така и със своята продуцентска компания – „Девил Синема“, реализирала българския игрален филм „Чудовища“ (2022).

Последният снимачен ден на  „Murda Boyz филмт” беше на 30 януари, а завършеният филм се очаква да излезе на голям екран през април месец 2023. Филмът ще бъде последван от турне на Murda Boyz и фен срещи в цялата страна.

„Murda Boyz” ще бъде разпространен на голям екран от ALEXANDRA FILMS.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.