• office@fantv.bg

В края на годината DJ Damyan и Азис избухнаха с дуетен сингъл “Airport”. Веднага след премиерата си парчето зае първото място в класацията за „Набиращи популярност“ в YouTube и вече има над 2,5 милиона гледания.

Песента разказва за безрадостния живот на емигрантите и всички трудности, които го съпътстват. Според феновете ще се наложи като химн на българите, работещи в чужбина.

Музиката на песента е дело на DJ Damyan и Азис, а аранжиментът е на Деян Асенов. Текстът е създаден от Анастасия Мавродиева и Азис.

Нестандартното видео показва двамата артисти като шофьори на тир, които ежедневно изминават десетки километри по пътищата.

Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси.

Можете да гледате видеото “Airport” на DJ Damyan и Азис в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.