• office@fantv.bg

„Dynamite” е най-новото парче от продуктовия каталог на Ara Music.

Младият и талантлив DJ Nedi вече е и с ново амплоа. Nedi успешно успява да съчетае кариерата си като DJ и същевременно да развива дейността си на певец. Любовта си към музиката той открива от съвсем млада възраст, а по-късно я превръща и в своя професия.

Новият сингъл на Dj Nedi  с динамичното заглавие “Dynamite” , набира скоростна популярност в YouTube канала на Фен Тв, едва броени часове след официалната си премиера. “Dynamite” е мелодично парче, което е изпълнено с много клубно настроение.

Дебютният сингъл на Dj Nedi е продуциран от Ara Music. Музиката и Аражимента са на Румен Руменов, а текстът на Николай Гурманов. Сценарист, режисьор и оператор на проекта е Иван Димитров.

Слушайте песента тук: https://orcd.co/djnedidynamite

Гледайте видеото към песента тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.