• office@fantv.bg

Само преди броени дни премиерата си в онлайн пространството направи новата песен на Dragan Kojic Keba. В купонджийското парче “Ona Kebina” участие взимат и небезизвестните Baltic Band.

Обичаният сръбски изпълнител отново успя да впечатли феновете си, а положителните коментари валят един след друг.

„Докато записвахме песента, в студиото цареше весела атмосфера и трябва да кажа, че Кеба направи страхотно впечатление на всички. Той е добър човек и страхотен професионалист. Получихме и няколко съвета от него, което означава много за нас, защото сме в началото на изграждането на кариера.“ – споделят Johny и Bisa от Baltic Band.

Музиката е дело на Miloš Roganović и Zoran Starčević, а закачливият текст е плод на съвместната работа на Miloš Roganović и Dragan Kojić Keba.

Купонджийското видео е заснето от Toxic Entertainment.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.