• office@fantv.bg

За първи път Dragana Mirkovic показа замъка си Ебенфурт в свой видеоклип. Сръбската звезда заедно с хърватския певец Ivan Zak представиха дуета си „Kad Srce Stane”. Двамата изпълнители са свързани от дългогодишно приятелство, но досега не са реализирали общ музикален проект.

Dagana Mirkovic и Ivan Zak залагат на композиция по музика на Josip Nedic, текст на Drazan Damjanovic и аранжимент на Aleksandar Kobac.

Двамата артисти се познават от много време и са близки, но сега намират подходящият момент, в който да представят съвместната си песен.

„Познаваме се от 16 години и сме много добри приятели. Запознахме се, когато той дойде в моята телевизия DM Sat и  започна кариерата си при нас. Ivan е добър човек, както и искрен приятел.”, сподели кралицата на сръбската музика.

Ivan Zak e хърватски певец и композитор, който има редица хитове и престижни награди в кариерата си. Изявява се в поп и попфолк жанра и в музикалната си биография има дуети с други топзвезди като Neda Ukraden.

Видеоклипът в заснет от популярния режисьор Dejan Milicevic. За локация е използван замъкът Ебенфурт, което идва по идея на Ivan Zak.  За първи път Dragana Mirkovic снима в собствения си дом, който отдавна привлича любопитството на феновете.

„Честно казано, устройваше ме, защото не трябваше да излизам от вкъщи.“, сподели с усмивка изпълнителката пред сръбска медия. 

Прави впечатление, че въпреки сътресенията в личния си живот и развода с дългогодишния си съпруг, Dragana Mirkovic работи доста активно в последно време. Преди около 4 месеца тя зарадва меломаните с песента „Kriva”, представена със стилно и изискано видео, което вече има на 1 200 000 гледания в YouTube.

Сега сръбската звезда залага на дуета си с Ivan Zak, който още с излизането си спечели одобрението на феновете. Видеото вече има над 835 000 прегледа и се радва на огромен интерес.

Може да гледате видеото Dragana Mirkovic x Ivan Zak – „Kad Srce Stane” в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.