• office@fantv.bg

Младата надежда на българската попфолк сцена Денис Асенов с артистичен псевдоним Eddis и култовият диджей Teddy Georgo заснеха видеоклип към песента „Ето ти” в столичен клуб.

Това е третата авторска песен на Eddis, който кани Teddy Georgo в проекта заради познатия му музикален почерк и рап речитатив.

Музиката на песента е дело на Еddis, Йордан Сандов и Християн Запрянов. Текстът е на Еddi, Крис Риска, DJ Teddy Georgo и Стоян Григоров /SNG/. Аранжиментът е на инж. Росен Стоев /Reptilla Studio/, Иван Ковачев /Balkan Violin/, DJ Teddy Georgo, Eddis и Андрей Чолаков.

На Тодоровден популярният диджей отпразнува своя имен ден на снимачната площадка и се отдаде на творчество! Историята на приказната песен е част от живота на Eddis за една преживяна  драматична любов. Теди със своите четири куплета успокоява Eddis в песента и приземява всички хвърчащи и зашеметени млади момичета от реалността в живота. В песента Eddis излива чувствата си, а  Теди  дава добър пример с неговите големи приятелки и любими български изпълнителки  – Преслава и Галена, които са еталон за перфектна визия и пример за успех.

????????????????????????????????????

 „Надяваме се песента да се хареса на нашите почитатели. В проекта взеха участие много добри и доказани творци.” – споделиха изпълнителите на „Ето ти”.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.