• office@fantv.bg

Елица и Тони Стораро за първи път се събраха в дует. Изпълнителите представиха на меломаните песента „За мен родена си“ точно преди Коледа. Парчето направи премиерата си в ефира и You Tube канала на Фен ТВ.

Видеото веднага привлече вниманието на феновете и за броени часове влезе в трендинга на Ю Туб България. Десетките положителни коментари не закъсняха, а някои дори обявиха баладата за хита на 2021 г.

Елица и Тони Стораро се познават от години. Все са отлагали създаването на съвместно парче поради ангажираност. „За мен родена си“ се заформя като проект в началото на годината, но отново, поради ангажименти, заснемането на клипа се планира за есента.

„Песента ни с Тони отлежава още от март-април месец. Но и двамата имахме много работа тази година и все не можехме да се засечем, за да изчистим детайлите по записа и да заснемем видеото. Накрая му се обадих и му казах, че искам да сме готови преди празниците. На него идеята му хареса, успяхме да се организираме и така дуетът ни най-накрая видя бял свят. Много съм щастлива, че пуснахме песента точно преди празниците всъщност. Това е нашият подарък за всички почитатели на хубавата музика.“ – споделя Елица.

Видеото на „За мен родена си“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в нашия Ю туб канал.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.