• office@fantv.bg

Емилия сподели мил кадър с мъжа си Жорж Башур и наедряло коремче. Това е първата снимка от бременността си, която изпълнителката показва публично. Фотосът умили всички фенове на звездата. Официалните ѝ профили бяха буквално засипани от хиляди сърчица и благопожелания.

Аз вече не съм момиче,аз съм просто жена и това толкова ми харесва!!!

Това написа Емилия към снимката.

По-рано миналата година изпълнителката неочаквано преустанови всичките си участия. Още тогава меломаните заподозряха, че причината може да е възможно най-хубавата – бебе. Емилия обаче нито отрече, нито потвърди слуховете. А в края на 2021 година тя оповести официално новината за бременността си по оригинален начин с пост в социалните мрежи. Визуализизацията на розов силует, придружен с надписа „85%… and loading 🤰” предизвика фурор.

Сега следващият въпрос на всички е какъв е полът на бебето, което звездата и съпругът ѝ очакват. Но всички можем да почакаме още малко за тази новина.

Екипът на Фен ТВ поздравява Емилия и Жорж Башур и им пожелава всичко най-добро! А последните хитове на изпълнителката, гледайте в ефира на телевизията.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.