• office@fantv.bg

Тази събота Емилиано ще пее за всички в Касел по случай празника на града.

Поканата идва лично от община Касел по повод откриването на летните фестивали в Германия. На събитието ще присъстват и гост-изпълнители от Турция, популярна джаз група от Германия и други.

За първи път български изпълнител получава такова признание от чуждестранна община – да бъде специален гост на празника на града.

Емилиано живее от години в Касел със семейството си. Той е един от най-популярните местни изпълнители с много почитатели сред българската общност и немските граждани.

На концерта ще прозвучат всички песни на изпълнителя от каталога на Диапазон Рекърдс, включително мега-хита „Татуировка“.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.