• office@fantv.bg

          Точно 1 година след като подлуди меломаните с песента „Татуировка“ Емилиано се завръща ударно със соловото парче „Луди лапета“.

Младата звезда на Диапазон Рекърдс залага на провокативен текст с як саунд и типичния за него заразителен ритъм.

„Идеята за „Луди лапета“ ми се въртеше в главата от известно време, но се колебаех дали точно тази песен да е новия ми сингъл. Работя по няколко проекта едновременно и се чудех кой да пусна след „Татуировка“, който се превърна в най-големия ми хит досега. Отговорността да дам на феновете нещо, което да покрие очакванията им, е голяма. Но всички знаят, че за мен музиката и хубавото настроение са най-важни, така че просто си казах какво пък толкова. Пускаме „Луди лапета“ споделя Емилиано.

Както и при предишните песни на изпълнителя, той е автор на музиката и текста. Автор на аранжимента пък е талантливият Даниел Димитров, син на изпълнителката Роксана.

Клипът към парчето е заснет във Франкрут от MG Visual i Kembo Erdincheff – екип, който работи с популярни рапъри и други изпълнители в Германия. Във видеото участие взима и популярната тиктокърка mrs.dani23 – Дани Пепова. Песента можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в официалния You Tube канал на медията.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.