• office@fantv.bg

„Слънце“. Така се казва новата песен на Емилиано, чиито клип направи премиерата си в ефира на Фен ТВ и You tube канала на медията. Парчето е вдъхновено от силната, истинска любов. Любов, която и изпълнителят е намерил в своя живот.

Емилиано е млад, но вече е направил име в музиката. Песните му веднага стават любими на меломаните и се изкачват до върхови позиции в класациите. Това е и един от факторите, които най-много мотивират изпълнителя на Диапазон Рекърдс да работи и с всеки нов проект да надскача себе си. Но истината е, че той е толкова харесван, защото винаги в песните си влага цялото си сърце.

Отказал съм се да бъда “модерен”, “комерсиален”, само за да бъда продаван в дискотеките.. Реших да създавам музика, която излиза от сърцето ми, музика, която ме насълзява, разплаква, и ме кара да танцувам от любов… като “Сватбата ти” “Болница” и тн.

Емилиано

„Слънце“ е много лична песен за Емилиано. Тя не само е вдъхновена от събития в личния живот на изпълнителя, но е и първата песен от предстоящия албум, който артистът подготвя с екипа си от Диапазон Рекърдс. CD-то ще излезе до края на годината, а певецът обещава, че феновете ще чуят и доста неочаквани парчета в него.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.