• office@fantv.bg

Емилиано е на родна земя. Талантливият изпълнител на Диапазон Рекърдс се прибра в България. Повод са семейни дела, както и кратка почивка.

Емилиано и семейството му планират ремонт на къщата им в Шумен. Покрай тези задължения обаче изпълнителят успя и да си почине малко, както и да изпее хитовете си в роден клуб.

Повод да се похвали е и новата му татуировка, която е специален подарък за рождения ден на майка му. Емилиано е изписал думата „Mama“ на лявата си ръка.

За Фен ТВ изпълнителят на хитовете „Татуировка“ и „Болница“ сподели, че е направил тази татуировка, защото майка му е много важен за него човек, без който не може.

А ние загатваме, че скоро можете да очаквате нови изненади от Емилиано.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.