• office@fantv.bg

През изминалата седмица в София се проведе първата по рода си Exclusive Actors Night със специарното участие на Фики.

Гвоздеят на програмата беше лайв сет с бенд на изпълнителя на Диапазон Рекърдс. Той изпълни едни от най-любимите песни от българската и световна музикални сцени. Водещи на събитието бяха Аня Пенчева и Иво Аръков. Участие взеха актьорите Мариус Куркински, Руслан Мъйнов, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Драгомир Драганов и други.

Пред камерата на Фен ТВ Фики сподели колко голяма отговорност е за него работата с такива големи имена на българските кино и театър. Изпълнителят е репетирал дълго време с бенда си.

В препълнената Зала 1 на НДК беше и звездното семейство на Фики – баща му Тони Стораро, брат му Емрах, както и съпругата и синът на изпълнителя.

За Фен ТВ Фики издаде и че подготвя албум. CD-то ще съдържа чисто нови песни, върху които певецът работи с екипа на Диапазон Рекърдс. Парчетата ще са микс от стиловете поп, джаз и етно и се очаква да е готов до края на годината.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.