• office@fantv.bg

Днес премиера направи новата песен на Фики „Чупки в кръста“. Видеото е налично в You Tube канала на изпълнителя и се излъчва ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Парчето е забавно, танцувално и продължава линията на хита „Отпусни се“.

„Работя и по по-сериозни проекти, но „Чупки в кръста“ ми е много на сърце като проект. Аз обичам да се забавлявам и искам и хората да се забавляват – особено на участията ми. Затова реших да направя едно такова парче, с по-лек текст, с як бийт, за да се радват феновете.“ – споделя с усмивка Фики.

За клипа изпълнителят се доверява на Люси Иларионов. Артистът на Диапазон Рекърдс е категоричен, че хората имат нужда от все повече усмивки и смях и затова е заложил и на весело, хумористично видео. И допълва, че меломаните могат да очакват и по-сериозни песни от него съвсем скоро.

Гледайте „Чупки в кръста“ в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.