• office@fantv.bg

Фики беше сред специалните гости на Караджъ Турс тази седмица. Преди дни официално беше открит новият офис на „Караджъ Турс“ и Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ в град София.
Приятели, клиенти, партньори и пациенти бяха приветствани от управителя на „Караджъ турс“ – Г-н Джемал Лютфи и управителят на ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ – Г-жа Звезделина Лютфи.
На събитието присъстваха официални гости от българския и турския бизнес, политически и обществен живот. Сред тях бяха и Фики и собственикът и управител на Диапазон Рекърдс Ненчо Касъмов.

Лично, посланикът на Турция в България – Нейно превъзходителство Г-жа Айлин Секизкьок сряза лентата на новия офис и пожела късмет и професионални успехи на двете компании.

снимки: HiLife


Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.