• office@fantv.bg

Фики става част от Diapason Records. Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания.

Макар и много млад той вече има успешна кариера зад гърба си, албум и множество хитове. Оттук насетне изпълнителят ще продължава да се развива и с новата си музикална компания планират да започват работа по мащабни проекти.

„Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние вярваме в таланта му и неговия потенциал. Убедени сме, че той може да е не само българска, но и балканска и европейска звезда. Затова искаме да работим с него и заедно да доразвием кариерата му.“ – споделя Ненчо Касъмов, управител на Diapason Records.

С дългогодишните си опит, познанства и контакти и с подкрепата на Фен ТВ и Balkanika Music Television музикалната компания ще предостави възможността Фики да работи с най-добрите и известни балкански автори и изпълнители.

„През всички тези години отношенията ми с Ненчо Касъмов са били изключително добри и основани на уважение и приятелски чувства. Въпреки че не съм бил част от Diapason Records, в личен план Ненчо винаги е бил част от живота на семейството ми.“ – коментира Фики.

Затова изпълнителят се доверява на опита на Diapason Records и решава, че в бъдеще иска да работи точно с тази музикална компания.

„Един изпълнител от ранга на Фики има нужда от обич, подкрепа, разбиране на нуждите му като изпълнител. И с неговия хъс за работа и с професионализма на екипа ни сме убедени, че можем да постигнем много и да направим много добри проекти.“ – споделя още Ненчо Касъмов.

Първата песен на Фики е продуцирана именно от Diapason Records. Дуетът с баща му Тони Стораро „Кажи ми като мъж на мъж“ излезе през 2013 г.

Очаквайте новите проекти на популярния изпълнител в ефирите на Фен ТВ и Balkanika Music Television.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.