• office@fantv.bg

В ефирите на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ своята официална премиера направи песента „Како Николинке“ в изпълнение на младите и талантливи изпълнители от каталога на МК „Диапазон рекърдс“ Стоян Петков и Ашли.

Стоян Петков и Ашли

Песента е позната в публичното пространство под различни интерпретации. В ефира на Фен Фолк ТВ Стоян Петков и Ашли й дават един нов и различен поглед с музикален нюанс и украски, характерни за тракийската фолклорна област. За аранжимента на песента двамата изпълнители се доверяват на композитора Виктор Йорданов – Кардама.

Във видеото виждаме едно от емблематичните места за град Кюстендил, местността „Хисарлъка“. Широките красиви полета във лентата разкриват магнетизма и красотата, която Кюстендилския край носи в себе си. И този път зад обектива със своя дългогодишен професионален режисьорски опит застава Ненчо Касъмов. Участие във видеоклипа на „Како Николинке“ взимат ТФ “Нова генерация“, Кюстендил, с художествен ръководител Евгени Вучков.

ТФ Нова Генерация

Стоян Петков и Ашли единодушно споделят, че тяхното послание към всички почитатели на българския фолклор е да продължават да слушат българска народна музика и да не забравят, че българският народ винаги оцелява със силния дух, който носим в душите си и с вярата, че предстоят по-добри времена за всички нас, независимо от времето, в което живеем.

Нека „Како Николинке“ усмихне всеки един от вас и да направи деня ви позитивен и изпълнен с музика и насторение.

Фен Фолк ТВ – Българското сега и завинаги!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.