• office@fantv.bg

С нови песен и видеоклип зарадва феновете си Камелия в навечерието на рождения си ден. Изкусителната певица пусна парчето „Двама непознати“ на 9 януари. Бързо видеото влезе в Трендинга на You Tube България, а коментарите от меломаните са повече от положителни.

Днес Камелия празнува рождения си ден. Въпреки че е една от певиците в жанра с най-дългогодишна кариера, изпълнителката продължава да налага стандарти и да изненадва с визия, звучене и цялостно с проектите си. В клипа отново демонстрира убиюствени визии, перфектни форми и неустоим сексапил.

„Двама непознати“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е дело на Сияна и Анастасия Мавродиева. Режисьор на горещото видео е Людмил Иларионов – Люси.
Гледайте „Двама непознати“ в ефира на Фен ТВ.
А по повод рождения ѝ ден, ние желаем на Камелия здраве, щастие, много професионални и лични успехи!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.