• office@fantv.bg
Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс обявяват кастинг „Стани новата попфолк звезда“

Конкурсът за набиране на артист-изпълнители ще се проведе на 2 етапа.

Първият ще бъде изцяло онлайн. Кандидатите трябва да изпратят на мейл zvezda@fentv.bg запис как изпълняват избрана от тях песен (записът може да бъде и непрофесионален) – до 3 броя, 2 снимки – близък кадър и в цял ръст, творческа биография, както и телефон за връзка. Ако някой кандидат има вече издадени песен/видеоклип, е желателно да изпрати линк към тях. Единственото условие е кандидат-изпълнителите да са на възраст между 18 и 30 години. Срокът за изпращане на необходимите материали е до 20 ноември 2022, до 23:59 ч.

Кастингът е безплатен!

Всички получени записи, които отговарят на изискванията, ще бъдат прослушани от екипа на музикалните компании.

До втори етап на кастинга ще бъдат допуснати само одобрени кандидати, като всеки ще бъде информиран на посочените от тях телефонни номера. Вторият етап ще се проведе на посочена от организаторите дата и локация. Всеки желаещ да бъде новата поп-фолк звезда ще получи предварително списък с песни, от които трябва да избере и подготви 2 и да ги изпее на живо пред журито. Част от него ще бъдат звездите на Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс Алисия, Тони Стораро и Фики. Най-добрите кандидати ще бъдат поканени и за проби в студио и ще получат предложение за подписване на продуцентско-мениджърски договор.

По време на кастинга на живо ще присъства снимачен екип на ФЕН ТВ. С участието си в кастинга, кандидатите дават своето съгласие да бъдат заснемани за нуждите на организаторите, както по време на изпълненията си, така и докато чакат своя ред.

Кастингът се провежда с ексклузивната медийна подкрепа на Фен ТВ!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.