• office@fantv.bg
"Кралицата на вечерта" - първото съвместно парче на Стилиян и Сашо Жокера е хит в социалната мрежа Тик ток.

Съвместната песен на Стилиян и Сашо Жокера “Кралицата на вечерта” е хит в Тик ток. В актуалната социална мрежа има над 20 хиляди видеа на потребители под звуците на парчето. Официалното аудио е любимо на създателите на съдържание и приложението прелива от клипчета на танцуващи, пеещи и забавляващи се хора.

Много съм щастлив, че феновете харесаха песента ни и не спират да ѝ се радват в социалните мрежи. Непрекъснато получавам и на лични съобщения клипчета с “Кралицата” (“Кралицата на вечерта” – бел. авт.) И на участията ми я пея по два, понякога и по три пъти. Наистина хората ѝ се радват.” – споделя Стилиян.

Първият дует на изпълнителят на Диапазон Рекърдс и Сашо Жокера направи премиерата си в началото на август в ефира и официалния You Tube канал на Фен ТВ. В дигиталните платформи за музика песента има хиляди стриймове и се нарежда сред хитовите парчета на Стилиян.

Сякаш на тази песен ѝ трябваше повече време да се развие и наложи – не стана толкова популярна като други мои парчета веднага. Но сега забелязвам доста голям интерес към нея. Това може само да ме радва.” – категоричен е Стилиян.

Междувременно изпълнителят от ефира на Фен ТВ не спира да работи. В процес на довършване и заснемане на видеоклип е новото му парче. За него Стилиян не иска да издава повече подробности, но загатва, че ще е отново дует с много харесван изпълнител. Премиерата отново ще бъде в ефира и You Tube канала на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.