• office@fantv.bg

Крум отново е с Корона вирус. Изпълнителят съобщи това в официалните си профили във Фейсбук и Инстаграм.

Певецът се е почувствал зле преди няколко дни, но е дал два последователни отрицателни теста за наличието на болестта. С напредването на времето и засилване на симптомите обаче, третият тест за вируса се оказва положителен.

За щастие към момента Крум вече се чувства добре. Самоизолирал се е в дома си. Заради Ковид обаче се е наложило изпълнителят от ефира на Фен ТВ да промени и професионалните си планове. Тази седмица трябваше да се заснемат кадри към предстоящото парче на Крум „Сто сърца“. Снимките засега се отлагат.

Припомняме ви, че Крум вече изкара веднъж вируса през 2020 година, като симптомите му бяха средни до леки в по-голямата част от времето.

Екипът ни му пожелава бързо възстановяване и нямаме търпение да ви представим новия му проект.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.