• office@fantv.bg

Крум официално завърши висшето си образование в Национална музикална академия „проф. Панчо Владигеров“. Талантливият изпълнител вече е бакалавър със специалност поп и джаз флейта.

Артистът от каталога на Ара Мюзик е отлагал много време полагането на държавен изпит. Сега обаче може да се похвали с отлична оценка на финалната проверка.

„Вълнувам се, че най-сетне завърших бакалавърската си степен. От всички, които се явихме на държавен изпит, моята оценка беше най-висока –  отличен 5.50. Честно казано не очаквах, не съм по оценките по принцип, но ми стана приятно.“ – сподели за Фен ТВ Крум.

В средното си образование изпълнителят отново е учил флейта в национално музикално училище „Любомир Пипков“. В професионален план обаче гласовитият певец беше оставил музикалния инструмент на заден план, мислейки че той няма място в комерсиалната среда, в която работи.

„Мислех, че флейтата ще остане неразбрана от масовата публика. Честно казано последната година и половина, покрай корона вируса, пълното затваряне на всичко, човек преосмисля много неща и аз реших да довърша образованието си. Моят продуцент Виктор Касъмов ме подтикна да направим два проекта с Ара Мюзик, в които включих флейтата. Единият  е„Девойко мари хубава”, който е подпомогнат от Национален фонд култура. Другият е песента „Ако можеше”. Мисля да продължа да правя и различни проекти, в които да включвам флейтата и да налагам идентичността си.“ – коментира още Крум.

Честито на Крум от нашия екип! 

https://www.youtube.com/watch?v=51alPUzFrXY  

 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.