• office@fantv.bg

Лили Иванова изпрати подаръци на звездата на Диапазон Рекърдс, Софи Маринова.

В последното издание на предаването “Като две капки вода” , Софи Маринова се въплати в примата на българската естрада. Имитацията на Софи се хареса на публиката, както и на по-голямата голяма част от журито. Те бяха единодушни, че певицата се е справила перфектно.

Разбира се, Лили Иванова също остана впечатлена от имитацията на Софи. В знак на уважение и признателност, кралицата на българската естрада засипа Софи Маринова със специални подаръци.

“Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Това не съм си го представяла да ми се случи, никога.” – Сподели певицата. Тя побърза да се похвали, като документира радостта си със снимки в социалните мрежи:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.