• office@fantv.bg

Дуетът на Преслава и Софи Маринова “Mangava Tut” вече се излъчва в ефира на Фен ТВ. Това е първото съвместно парче на гласовитите изпълнителки. Двете са близки приятелки и извън сцената. Припомняме ви, че Преслава и любимият ѝ Павел бяха кумове на сватбата на Ромската перла и съпруга ѝ Гринго през 2019 година.

“В момента работя само по самостоятелни песни, но нямаше как да не направя дует с кумичката” – смее се Софи Маринова.

Преслава и Софи Маринова снимат 24 часа

Любимките на публиката отдавна са коментирали, че е време да обединят гласовете си в нещо съвместно. До реализиране на дует обаче се стига чак сега. Почти като на шега. На тяхно събиране, както по традиция, двете започват да пеят заедно. Между песните си подхвърлят, че е крайно време за дует. Така идеята “Mangava Tut” става реалност. Песента е по музика на Nikos Karvelas, текст на Петя Радева, а аранжиментът е поверен на Даниел Ганев. За режисурата на видеото двете звезди се доверяват на Виктор Антонов – Рик и оператора Георги Марков.

Снимките на видеоклипа отнемат рекордните 24 последователни часа. Въпреки че заснемането е било изморително, Преслава и Софи и екипът им са се забавлявали много и почти не са усетили как е минало времето.

За отрицателно време “Mangava Tut” стана любима песен на феновете и оглавява класацията Набиращи популярност в България на You Tube с над 1,5 милиона гледания. От днес видеото е в ефира на Фен ТВ. Освен него, феновете на Преслава могат да гледат и клиповете към дуета ѝ с Константин “Сладкото зло” и самостоятелната “От утре” в програмата на телевизията.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.