• office@fantv.bg

Първият дует на Марая с популярния гръцки изпълнител Andreas Kamperis направи премиерата си в ефира на Фен ТВ и официалния You Tube канал на медията. „Рана“ е по музика и текст на самата изпълнителка, а аранжиментът е дело на Enco Rasimov.

„Исках този проект да е наистина на световно ниво откъм музика, звучене и изобщо музиканти. Когато измислих мелодията и стигнах до привепа, просто знаех, че Andreas трябва да изпее тази част от песента. Тъй като и двамата живеем в Германия, не беше трудно да се свържа с него. Изпратих му музиката, той я хареса от първо слушане и без колебания се съгласи да ми бъде дуетна половинка.Andreas е един много талантлив и добър човек. Тази песен стана причина за едно ново приятелство, така че не се знае какво още можете да очаквате от нас за в бъдеще.“ – споделя Марая.

Andreas Kamperis е добре познат на меломаните. Голяма слава придоби с песента „Plas remix” на албанския хитмейкър Flori с участието на Klajdi Haruni & Bruno и последвалата соловерсия на песента ”’Akava Mo Vilo“. В следващия си проект си партнира с румънската звезда Florin Salam в баладата „Adam si Eva“.

Що се отнася до аранжимента, изпълнителката не прави компромис и се свързва с известния в Европа музикант Enco Rasimov. Видеото също е негово дело. В песента участие взима и голяма турска звезда – Salih Yurttas, който изсвирва кавала.

„Много съм горда и щастлива, че Salih се съгласи да участва в проекта ни, защото той е много известен и добър музикант и подбира много внимателно къде и с кого да работи.“ – коментира Марая.

Парчето има две версии – оригинална и версия на ромски език. Можете да гледате „Рана“ в ефира на Фен ТВ и в нашия You Tube канал.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.