• office@fantv.bg

Само преди броени часове Mile Kitic и Elena Kitic представиха първото си дуетно парче озаглавено “Pare”. Това е дългоочаквана за тях колаборация и въпреки, че публиката от години тръпне в очакване за тяхно съвместно предложение, чак сега баща и дъщеря кръстосаха гласове в общ проект. Самите те споделят, че не е било лесно да намерят песен, която да съчетае младост и опит и да представи таланта им по правилния начин.

Няма съмнение, че семейство Kitic очаква много от песента “Pare”, което показаха и с високобюджетния клип, който вече предизвика лавина от реакции. Песента излезе само преди няколко часа, но вече успя да натрупа над 150 хиляди гледания, а положителните коментари заваляха още от момента на пускането ѝ.

Особено интересното е, че текстът на песента е написан от дългогодишния сътрудник на Elena, покойният Milan Laća Radulović, а музиката е направена от нейния приятел, рапър и продуцент Mihailo Vujić Miksa.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.