• office@fantv.bg

Neda Ukraden категорично заяви, че не се смята за велика звезда. Иконата на балканската музика даде ексклузивно интервю за Фен ТВ, в което откровено сподели, че преди всичко човек трябва да е нормален и здраво стъпил на земята. Обичаната изпълнителка изтъкна, че за нея публиката е най-важна и че преди всичко човек трябва да е благодарен за нещата, които му се случват.

“Трябва да бъдеш нормален, да бъдеш човек, да си здраво стъпил на земята. Не трябва да са си въобразяваш, че стъпваш по небето и си много велика звезда, някое божество, защото много бързо ще пропаднеш. И ще е много болезнено, когато паднеш от толкова високо, където си въобразяваш, че се намираш. Трябва да си нормален, трябва да цениш публиката и да си благодарен на Бог и на хората, че те харесват, че ти дават пари, че те аплодират и ти носят емоции. Преди всичко човек трябва да бъде благодарен.”– заяви Neda Ukraden в „Звезден гост“.

На въпроса какво я мотивира да твори и непрекъснато да записва нови песни балканската звезда беше категорична, че публиката е нейният най-голям стимул.

„Публиката! Публиката е отличен мотив! Аз пея, а публиката харесва това, което правя. Ако не беше така и нямах публика, която да пее тези песни, аз не бих записвала песни – за какво да правя тогава, за кого? Аз лично обичам да пея, обичам да пътувам, обичам да общувам с хората и сигурно това е мотивацията ми да се задържа в тази професия.“– сподели Neda Ukraden ексклузивно пред камерата на Фен ТВ.

Какво още разкри Neda Ukraden в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.