• office@fantv.bg

Neda Ukraden даде ексклузивно интервю за Фен ТВ, в което сподели, че се чувства страхотно в България и смята родината ни за свои втори дом. Мега звездата беше категорична, че с удоволствие приема всеки път поканите да гостува в родината ни и обожава да прекарва времето си тук.

Тя се пошегува, че толкова много ѝ харесва у нас, че може да се замисли да си намери партньор на наша територия: „Трябва да намеря някой българин и да се омъжа. И да остана тук, да бъда българка.“, каза през смях мегазвездата.

Neda Ukraden сподели, че е очарована от българската публика и начина, по който я приема на всяка нейна изява у нас.

„Българският народ, както и сръбският, е народ, който обича музиката, който обича добрата атмосфера, който обича живота. Красива природа, хубави хора, музикални – за всеки певец, за всеки човек и истинско удоволствие да дойде тук. Особено, когато види публиката, която знае и харесва неговите песни… А е така от повече от 40 години насам, откакто идвам в България. Напълно съм се убедила, че тук публиката е фантастична, наистина! Невероятно удоволствие е, когато певецът види, че хората в залата знаят „Zora Je“, „Sumi, Sumi, Javore“, „Boli, Boli“, „Na Balkanu“, „Diamanti“ и всички останали.“ – сподели балканската звезда по време на интервюто си в „Звезден гост“.

Neda Ukraden смята, че има много сходства между България и Сърбия. Гранд дамата на балканската музика изтъкна, че родната публика цени качествената музика.

„Мисля, че сме доста сходни. Всеки си има своите особености, но сме хора, които обичат музиката, обичат да се забавляват, храната, питиетата, доброто прекарване, жените, модата – всичко, което е красиво. Не знам, аз го усещам, че сме доста подобни, близки. Чувствам се сякаш идвам при роднини и приятели тук. Мисля, че всички певци от Сърбия и от цяла Югославия усещат изключително емоционалната и музикална публика тук. Българската публика е много музикална! Публика, която усеща ритъма, знае прекрасни мелодии, която разпознава истинската мелодия. Но по някакъв начин българската публика разпознава най-хубавата мелодия, най-хубавата песен и текст. Това е изключително удоволствие за певеца. Особено за мен, наистина!“– заключи топзвездата пред камерата на Фен ТВ.

Какво още разкри Neda Ukraden в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.