• office@fantv.bg

Една от трите най-големи музикални компании в света – Warner Music избра да работи с Fabrizio Parisi & The Editor по първия официален ремикс на „Комбайна-вършачка“. DJ версията на песента, каято е по-известно като „Васко Жабата“, от снощи вече се разпространява в цял свят.

Песента на оркестър „Камчия“ привлече интереса на гиганта след като стана най-стриймвана песен България и една от най-вайръл мелодиите в Тик-ток. Тя се изкачи до първите места в Сърбия, Хърватска и Словения, а от две седмици и в Германия, Австрия, Турция, Холандия и Швейцария.

Warner Music придоби ексклузивитет върху правата на “Васко Жабата”. При проявения интерес на Warner Music за EDM ремикс на песента, за да я превърнат в радио хит в Европа и по света, представителите на гиганта в България веднага се обръщат към Fabrizio Parisi & The Editor. Предложението е да го направят те. Въпреки че тандемът, който стои зад едни от най-успешните електронни проекти у нас, успява да преобрази напълно парчето само за дни, Warner вече е получил ремикси от различни диджеи и е програмирал премиерата. Щом вариантът на Fabrizio Parisi & The Editor стига до централата на Warner обаче, плановете бързо се променят и българското предложение е избрано като фокус трак между останалите ремикси.

Гледайте видеото към ремикса на “Комбайна-вършачка” в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.