• office@fantv.bg

Лина представя новата си песен “Сто лъжи”. Видеоклипът се излъчва в ефира на “Фен ТВ” и в YouTube канала на медията от днес – 28 октомври.

За видео реализацията на „Сто лъжи“ певицата се доверява на Добромир Николов, който е сценарист, режисьор и оператор. Авторският екип за създаване на песента включва Питър Райнов (Spacesound), който е автор на музиката и аранжимента. А текстът е дело на самата Лина в съавторство отново с Питър Райнов.

ЛИНА – Неделина Цанева Цанева е сред актуалните лица в попфолка и оставя у феновете натрапчивия вкус за добре подбрани песни и издържани видеоклипове.

От малка се занимава с пеене и народни танци. Певицата е била част от вокална група ,,Розов Свят’’ – Стара Загора. Към професията на модел я подтиква нейната майка, която на 13 години  я записва на конкурс за красота.

От тогава започна и моята кариера като модел, в последствие и професионален модел. Била съм на корици на списания, както и през годините съм спечелила доста титли за красота, най-важната от които е Мисис България 2019. С пеенето всичко тръгна на шега и отново  виновничка е майка ми. Започнах да правя песни като хоби, и това с времето се превърна в професия и бизнес.“ – сподели Лина за Фен ТВ.

Можете да гледате видеото “Сто лъжи” на Лина в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.