• office@fantv.bg

Мила Македонийо“ е озаглавена новата песен на Радостина Паньова. Видеоклипът направи премиерата си в ефира на Фен Фолк ТВ, както и в You Tube канала на медията. Песента е налична и във всички дигитални платформи за музика.

Мила Македонийо“ е по народни музика и текст. Аранжиментът е дело на Сашко Митковски, с когото Радостина Паньова работи от години.

Песента възхвалява красотата на Македония и отбелязва славните герои от историята ѝ. Радостина Паньова има силен сантимент към този край и музиката му. Не случайно изпълнителката на Ара Мюзик е известна като Сълзата от Пирина.

„Направих тази песен с много любов. Както обикновено, за видеото се доверих на Ненчо Касъмов, с когото ни свързват не само професионални, но и приятелски отношения.“ – коментира певицата.

Прекрасната хореография във видеоклипа е на ФТФ „Асти Денс“ с р-л Николай Бояджиев.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.