• office@fantv.bg


Samar изненада феновете с втори вариант на видеото към песента „Ще играя“. От самото начало изпълнителят на Diapason Records е имал две версии на видеоклипа, с цел да провокира зрителите с нещо нестандартно и различно.


„Истината е, че „Ще играя“ трябваше да бъде дебютният ми сингъл. Заснехме видеото в края на миналата година още преди съвместния проект с Деси Слава. Тогава обаче почувствах, че не сега е подходящото време и трябва да изчакам. В последствие направих втори видеоклип към песента и я представих на зрителите с него.“ – сподели Samar.

Сюжетната линия на новия вариант се запазва. Историята отново разказва за любовта от пръв поглед и как животът може да ти поднесе неочаквана изненада. Режисьор е Томи Михайлов, а клипът е заснет на различни локации в София.

„С моите продуценти Diapason Records решихме да направим втора версия с неизлъчвани до сега кадри, защото смятам, че първият видеоклип си заслужава да се види от хората и ще им бъде интересно. Надявам се да им хареса и с търпение очаквам тяхната обратна връзка!“– допълни изпълнителят.


Можете да гледате „Ще играя“ на Samar в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.